KÖP ACADEMY IS EEN DYNAMISCHE LEEROMGEVING WAARIN STYLISTS ZICH ONTWIKKELEN OM DE BESTE VERSIE VAN ZICHZELF TE WORDEN.

Barbier ⎪ 3 dagen

€750 excl. btw

Barbier ⎪ 1 dag

€250 excl. btw

Barbier ⎪ 8 weken

€1600 excl. btw

Color & Balayage ⎪ 8 weken

€2800 excl. btw

Filosofie

Bij KÖP herontdekken we het vakmanschap van de kapper, een eeuwenoud beroep dat ontstond uit praktische overwegingen. Het vak evolueerde door de tijd naar een beroep met oog voor esthetiek, detail en zorgzaamheid. Bij KÖP Academy willen we de kennis en kunst van dit unieke beroep doorgeven. Ons doel is om kappers op te leiden binnen onze KÖP community en hun eigen persoonlijke stijl te laten ontwikkelen. We combineren klassieke technieken met moderne styling, van de perfectie in het scheren van een baard tot het meesterschap van de balayage. Wij bij KÖP geloven in the art of transformation, niet alleen van haar, maar ook van persoonlijke stijl en professionaliteit.

Geschiedenis

KÖP Academy werd opgericht in 2017 door Kevin Boon, wereldkampioen barbier met een passie voor knippen, scheren en educatie. Samen met Fabrice Oyedele, mede-oprichter van KÖP, zetten ze de toon voor kappersscholen wereldwijd met hun unieke stijl.

onze educators

KEVIN BOON

Kevin's passie voor knippen en stylen leidde hem naar een meesterlijke carrière als barbier. Hij veroverde de titel van wereldkampioen barbier in 2017. Als international educator heeft hij meer dan 300 studenten opgeleid en deelt hij zijn unieke fading technieken wereldwijd.  

MARTY

Marty maakt deel uit van de 3-daagse cursus Concept Balayage.The Next. Marty, een internationaal gewaardeerde educatieve professional met een rijke ervaring in lesgeven, heeft zijn kennis gedeeld in verschillende landen, waaronder Curaçao, Aruba, Miami en Londen. Zijn expertise in balayage- en kleurtechnieken tilt het niveau van ervaren kappers naar nieuwe hoogten.

Where art and hair intertwine
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.