leer het ontstaan van en Ontdek hoe dromen werkelijkheid werden:

From garage to large salon - A self-made story - More than 300 students trained - THE STORY BEHIND KÖP

120+

Projects Done

15+

Years of experience

08

Countries worked in

30+

Team members

Jennifer van wingen

Jennifer Van Wingen, een naam die synoniem staat voor passie en expertise in de kappersindustrie. Haar reis begon al in haar vroege jeugd, waar ze haar liefde voor het kappersvak ontdekte en vastberaden haar droom najoeg. Ze volgde haar hart en studeerde af aan de kappersschool, waarna ze al snel haar eigen kapsalon opende in de garage van haar ouders. Het duurde niet lang voordat ze volledig volgeboekt was, en het was duidelijk dat Jennifer een uitzonderlijk getalenteerde kapster was.

Jennifer is niet alleen een bekwame coloriste, maar ook een meesteres in het vervullen van de wensen van haar klanten. Haar toewijding aan haar vak en haar klanten is bewonderenswaardig. Ze heeft de kunst van het kappersvak geperfectioneerd en is een onmisbare kracht binnen het KÖP-team.Naast haar rol als kapster speelde Jennifer een cruciale rol bij het ontdekken van de nieuwe passie van haar echtgenoot, Kevin Boon, namelijk het vak van barbier. Samen hebben ze het succesvolle salon Mooi opgericht, waar Jennifer zich richtte op vrouwen en Kevin op mannen. Het was een daverend succes, maar het avontuur stopte daar niet. Jennifer heeft haar expertise en toewijding nu samengevoegd met KÖP, waar ze blijft schitteren in haar vak en een essentieel onderdeel is van het team dat ernaar streeft om de kappersindustrie te vernieuwen en te inspireren.

Kevin Boon

Kevin Boon, een naam die synoniem staat voor vernieuwing en perfectie in de wereld van kappers en barbiers. Zijn reis begon in de kapperswereld, waar hij zijn passie voor het vak deelde met zijn medeoprichter, Fabrice Oyedele. Samen hebben ze KÖP opgericht, maar het verhaal van Kevin ging verder dan alleen knippen en stylen. Kevin ontdekte zijn roeping als barbier en begon zijn eigen reis, gedreven door een maniakale drang naar perfectie. Zijn zelfgemaakte succesverhaal heeft hem de titel van wereldkampioen barbier in 2017 opgeleverd.

Niet tevreden met alleen maar knippen en scheren, heeft Kevin ook een diepgaande kennis van marketing ontwikkeld. Hij wordt nu erkend als een “marketing-gek” in de kappersindustrie en heeft een eigen persoonlijke branding opgebouwd die onmiskenbaar is. Kevin heeft meer dan 300 studenten opgeleid en reist de wereld rond als international educator, waarbij hij zijn unieke educatieve benadering deelt. Vandaag de dag staat Kevin Boon bekend als een creative director, zowel voor KÖP als freelance voor andere kappersmerken. Zijn vermogen om steeds weer nieuwe en opwindende marketingstrategieën te bedenken, is een waardevolle troef voor het bedrijf en de industrie als geheel. Met Kevin aan boord bij KÖP is vernieuwing en creativiteit altijd gegarandeerd.

Laat je inspireren

Duik in de wereld van onze oprichters op Instagram en blijf op de hoogte van hun laatste creaties.

Licensed Image - Arko Webflow Template
New York
KEVIN BOON
Open hours 8:00 – 18:00
Los Angeles
JENNIFER VAN WINGEN
Open hours 8:00 – 18:00
Austin
FABRICE OYEDELE
Open hours 8:00 – 18:00